Rekisteröi yritykseni maksutta     /     Tietoja Teloosista
Yrityksen nimi, palvelut, tuotteet, puhelinnumero:
 


Teloos.com - Kerro meille, niin me kerromme maailmalle!

Vuonna 2007 avattu Teloos.com on jo nyt johtava yritysten, kauppojen ja palveluiden hakusivusto useissa Euroopan maissa. Tarjoamme tarkkoja hakutuloksia, jotka löytää helposti käyttämällä vain yhtä hakukenttää, joka tunnistaa yrityksen tyypin, nimen ja sijainnin. Lisäksi tarjoamme useita lisätoimintoja, kuten integroidun Google-verkkohaun, monipuoliset satelliittikuvia sisältävät kartat ja aluekohtaiset valinnat.

Teloos-hakukone tutkii miljardeja verkkosivustoja, ja hakusanajärjestelmäämme on rekisteröity jo yli 5 000 000 eurooppalaista yritystä. Uusia yrityksiä rekisteröidään päivittäin. Näin voimme taata asianmukaiset tulokset kaikkiin hakuihin, joita tehdään noin 600 000 päivässä.


Maksuton kansainvälinen markkinointi – voiko sellaista ollakaan?

Maksuttomat perustiedot ja linkki verkkosivustoon sekä mahdollisuus ostaa enemmän näkyvyyttä mainoksilla ja lisätiedoilla on pettämätön yhdistelmä. Olemme menestyneet Euroopan markkinoilla vastaavilla tuotteilla siitä lähtien, kun julkaisimme ensimmäisen hakemistomme vuonna 2003. Yli 45 000 yritystä on lisännyt hakemistoomme perustietojen lisäksi muita tietoja, ja noin 10 000 yritystä on ostanut tuotteita, jotka parantavat yritysten näkyvyyttä ja tarjoavat asiakkaille täsmällisiä ja kohdistettuja tietoja palveluista.


Tietojen maksuton lisääminen Teloos.com-sivustoon

Jos yrityksesi on jo Teloos-hakemistossa, voit päivittää sen tietoja sekä lisätä linkkejä ja muita tietoja maksutta vuoden 2010 ajan. Se on helppoa: hae yrityksesi nimeä, katso sen tarkempia tietoja ja noudata yrityksesi nimen vieressä olevia ohjeita.

Jos yritystäsi ei vielä ole rekisteröity palveluumme, auta meitä pitämään Teloos-hakemisto ajan tasalla napsauttamalla tätä linkkiä >>

Asiakaspalvelu tarkistaa antamasi tiedot manuaalisesti, ja ne julkaistaan 7 arkipäivän kuluessa tietojen vahvistuksesta.

Kaikki tiedot ja IP-osoitteet kirjataan lokiin väärinkäytön estämiseksi.


Yrityksen tietojen poistaminen Teloos-hakemistosta

Jos yrityksesi on Teloos-hakemistossa, voit poistaa kaikki yrityksesi tiedot verkkosivustossamme. Se on helppoa: hae yrityksesi nimeä, katso sen tarkempia tietoja ja noudata yrityksesi nimen vieressä olevia ohjeita.  Yhteystiedot

  Advista AS (NO 987 150 297 - Norjan yritysrekisteri)
   
Osoite: Akersgata 34
N-0180 Oslo
   
Puhelin: (+47) 815 50 165
Faksi: (+47) 815 50 161
Sähköposti: support(@)teloos.com
(kirjoita englanniksi)


Kaikki tiedot ja IP-osoitteet kirjataan lokiin väärinkäytön estämiseksi. Kaikista väärinkäyttöyrityksistä ilmoitetaan paikallisille viranomaisille. Palvelun väärinkäytöstä voidaan rankaista siten kuin laki enimmillään sallii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aihehakemisto:       A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z   
Maa:

0,03s - 16